Κέλλυ Ιωάννου

Υπ. Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας

Διευθύντρια του CSI Institute

MSc στην Κλινική Εγκληματολογία

Τrauma Coach και Iδρύτρια του traumahelp.gr

Κέλλυ Ιωάννου

Υπ. Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας

Διευθύντρια του CSI Institute

MSc στην Κλινική Εγκληματολογία

Τrauma Coach και Iδρύτρια του traumahelp.gr

CV - Κέλλυ Ιωάννου
Experience
2018 - Present
Εισηγήτρια στο …..
2016 - 2018
Εισηγήτρια στο Ινστιτούτο Behavior and Law με έδρα στην Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες
2015 - 2016
Δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο αστυνομικό, δικαστικό ρεπορτάζ και την κάλυψη φαινομένων κοινωνικής παθογένειας, το οργανωμένο έγκλημα και το διαδικτυακό έγκλημα
2015 - 2016
Ιδρύτρια του Traumahelp, του πρώτου ελληνικού κέντρου για την αποκατάσταση του ηλεκτρονικού τραύματος
2015 - 2016
Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute)
2015 - 2016
Yποψήφια Διδάκτωρ Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εssex στο Ηνωμένο Βασίλειο
Education
2012 - 2015
Κλινική εμπειρία στον τομέα του Hλεκτρονικού Τραύματος (εξαρτήσεις από διαδίκτυο/ διαδικτυακούς εκβιασμούς, εκφοβισμούς, παρενοχλήσεις κ.ο.κ) καθώς επίσης και στη Διαχείριση Διαζυγίου- Χωρισμού Γονέων.
2010 - 2012
Πιστοποιημένη Coach από τον ηγετικό -διεθνή φορέα «Association for Coaching»
2004 - 2010
Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
2004 - 2010
Kλινική Εγκληματολογία στο Πανεπιστήμιο του Leicester με τιμητικές διακρίσεις και εξειδίκευση σε φαινόμενα τεχνολογικής σεξουαλικής βίας της και κυβερνοτρομοκρατίας

Η Κέλλυ Iωάννου είναι ιδρύτρια του Traumahelp, του μοναδικού κέντρου στην Ελλάδα για τη θεραπεία και την αποκατάσταση του ηλεκτρονικού τραύματος. Eίναι υποψήφια Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας στο πανεπιστήμιο του Εssex στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σπούδασε Kλινική Εγκληματολογία στο Πανεπιστήμιο του Leicester με τιμητικές διακρίσεις και εξειδίκευση στο φαινόμενο της εκδικητικής πορνογραφίας, της κυβερνοτρομοκρατίας και της διαδικτυακής θυματολογίας. Είναι πιστοποιημένη Coach από τον ηγετικό διεθνή φορέα «Association for Coaching».

Έχει κλινική εμπειρία στον τομέα του Hλεκτρονικού Τραύματος (εξαρτήσεις από διαδίκτυο/ διαδικτυακούς εκβιασμούς, εκφοβισμούς, παρενοχλήσεις κ.ο.κ) καθώς επίσης και στη Διαχείριση Διαζυγίου Χωρισμού Γονέων.

Ως Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), υποστηρίζει ενεργά και θερμά το όραμα του Ινστιτούτου που προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς όπως την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο, καθώς και την εκπαίδευση, την ενεργοποίηση και την επιστημονική έρευνα στο τομέα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου.

Παράλληλα είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο παρελθόν έχει εργαστεί για 7 χρόνια ως δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ και την κάλυψη φαινομένων κοινωνικής παθογένειας, το οργανωμένο έγκλημα και το διαδικτυακό έγκλημα. Έχει εργαστεί σε μέσα ενημέρωσης όπως Huffington Post, SKAI Radio, Αlpha TV, ΕΡΤ TV, enikos.gr και στην εφημερίδα REAL.

Languages
  • Ελληνικά
  • Αγγλικά
  • Γερμανικά
Testimonials